همه چیز درباره اهمیت راه اندازی وب سایت برای کسب و کار

ما در این مقاله قرار است درباره اهمیت راه اندازی وب سایت برای هر کسب و کار صحبت کنیم و اینکه یک وب سایت خوب چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد را به مطلب بعدی اختصاص خواهیم داد. یک سری از دلایلی که معمولا کسب و کارها از ورود به دنیای آنلاین سرباز می‌زنند به این دلیل است که مدیران این کسب و کارها اطلاعات زیادی درباره فناوری ندارند یا بخش‌های فناوری پویایی در سازمان آنها ایجاد نشده است.

خیلی از مواقع نیز کسب و کارها نگران قیمت وب سایت هستند. من اعظم بجاری اینجا هستم تا به سوالات شما در این باره پاسخ بدهم. قبل از اینکه به ادامه مطلب بپردازیم شما می‌توانید درباره دغدغه خود در رابطه با راه‌اندازی وب سایت با شماره واتساپ ما ارتباط بگیرید. مشاورین ما در زمان‌های تعیین شده از قبل به تک تک سوالات شما پاسخ خواهند داد و از صفر تا صد راه‌اندازی وب سایت می‌توانند شما را یاری کنند.

اهمیت راه اندازی وب سایت برای کسب و کار من چیست؟

من در ادامه به مواردی می‌پردازم که اهمیت راه اندازی وب سایت را به شما نشان می‌‌دهد. همه ما بدون شک به دنبال افزایش اعتبار، صرفه جویی در زمان، ‌ورود به حوزه دیجیتال مارکتینگ و مواردی از این دست هستیم. در ادامه بیان می‌کنیم که داشتن یک وب سایت چگونه به کسب و کار ما در این زمینه‌ها کمک خواهد کرد.

راه اندازی وب سایت

افزایش اعتبار

اگر می‌خواهید در دنیای دیجیتال امروز نشان دهید که چقدر روی کسب و کار خود جدی هستید حتما باید روی داشتن یک وب سایت سرمایه‌گذاری کنید. درواقع در عصر حاضر بیش از ۵۰ درصد از کاربران گوشی‌های هوشمند هنگام جستجو، شرکت‌ها یا محصولات جدیدی را کشف می‌کنند. درواقع داشتن وب سایت پله‌ای برای ایجاد ارتباط است.

البته توجه داشته باشید که داشتن یک وب سایت فقط حضور آنلاین نیست و شما با یک دیزابن درست می‌توانید از آن به عنوان یک منبع قدرتمند گسترش کسب و کار خود استفاده کنید. در بخش بعدی اهمیت وب سایت در افزایش ارزش برند را توضیح خواهیم داد.

بالابردن ارزش برند

راه اندازی یک وب سایت می‌تواند یکی از استراتژی‌های بازاریابی شما محسوب شود. این کار می‌تواند با انتشار مرتب محتوا و همچنین طراحی کاربرپسند تقویت گردد. همچنین شما از طریق موتورهای جستجو و بکارگیری تکنیک‌های SEO می‌توانید به مشتریان بالقوه نیز دسترسی داشته باشید و در این راستا تعداد افرادی که برند شما را می‌شناسند نیز افزایش یابند.

با همه اینها شاید سوال شما این باشد که چگونه با اینکه اطلاعاتی در این زمینه ندارم می‌توانم از چنین خدماتی بهره‌مند شوم. شما در پایین همین مطلب می‌توانید برای ما پیغام بگذارید یا از طریق راه‌های ارتباطی با ما تماس بگیرید. کارشناسان و مشاوران ما صفر تا صد مسیر را به شما مشاوره می‌دهد و اگر بخواهید می‌توانید از آموزش‌های آنلاین و حضوری ما نیز بهره‌مند شوید.

ایجاد کمپین‌های تبلیغاتی و بارگذاری اطلاعیه‌ها

یکی دیگر از فوایدی که وب سایت می‌تواند برایتان داشته باشد این است که از طریق وب سایت می‌توانید چه مشتریان ثابت خود و چه سایر انواع مشتریان را از اطلاعیه‌های مربوطه با خبر کنید. مثلا اگر تخفیفی به مناسبتی در نظر گرفته‌اید یا طرح خرید و فروشی جذاب دارید می‌توانید از طریق وب سایت مشتریان خود را نسبت به آن آگاه کنید. با انتخاب صحیح کلمات کلیدی درست نیز می‌توانید مشتریان بالقوه که به دنبال چنین فرصت‌هایی نیز هستند را به سایت خود هدایت نمایید.

راه اندازی وب سایت

راهی برای بازگشت سرمایه

راه اندازی وب سایت می‌تواند راهی برای بازگشت سرمایه شما در کسب و کارتان باشد. برای این کار نکاتی وجود دارد که می‌بایست قبل از استفاده از وب سایت به عنوان منبعی برای برگشت سرمایه رعایت کرده باشید:

  • یکی از این نکات توجه به این مورد است که وب سایت شما مختص مشتری هدف طراحی شده باشد. درواقع چه شما، چه تیمی که روی وب سایت شما کار می‌کنند باید به این سوالات که مشتری چه چیزی را در سایت می‌بیند و چه کاری می‌خواهد در سایت انجام دهد فکر کنند. همچنین به این مورد که توجه به چه چیزهایی مشتری را بیشتر در سایت نگه می‌دارند توجه شود.
  • نکته دیگر که باید در این راستا مورد توجه قرار بگیرد، بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو یا در واقع کار روی SEO و محتوای SEO فرندلی است. در این صورت هر چه رنک سئوی وب سایت شما بالاتر باشد احتمال اینکه شما مشتریان بیشتری داشته باشید،‌ نیز بیشتر خواهد شد. همچنین شما می‌توانید با ترفندهایی نرخ کلیک را در سایتتان بالا ببرید. درواقع یک وب سایت بهینه سازی شده از نظر SEO امکان افزابش مشتریان بالقوه را افزایش خواهد داد و شما می‌توانید با این راهکارها به بازگشت سرمایه امیدوار باشید. اگر وب سایتی دارید که هنور به درآمد نرسیده است از بخش ارتباط با ما می‌توانید با کارشناسان ما ارتباط بگیرید.

صرفه جویی در زمان

درواقع وقتی وب سایتی دارید می‌توانید به جای ارتباط با تعداد زیادی از مشتریان، مواردی که قرار است برایشان ارسال کنید را در وب سایت خود درج کنید. با این حساب می‌توانید در وقت خود صرفه جویی کرده و بهتر به سوالات مشتریان پاسخ دهید.

در اختیار داشتن اطلاعات مشتریان

درواقع با داشتن وب سایت و ایجاد امکان ثبت نام در وب سایت می‌توانید دیتابیسی از مشتریان خود داشته باشید. کار رسیدگی به سفارشات مخصوصا برای آنلاین شاپ‌هایی که در بستر شبکه‌های اجتماعی هستند آسان‌تر خواهد بود و انسجام بیشتری خواهد داشت.

علاوه بر این‌ها این امکان وجود دارد که بتوانید با ردیابی آنالیزها ببینید چه کسی از وب سایت شما بازدید می‌کند و چگونه کاربران با محتوای شما تعامل دارند. در حالی که شبکه‌های اجتماعی می‌توانند نقش قابل توجهی در افزایش فروش داشته باشند، اما به عنوان بستری برای حفظ اطلاعات مکان‌های مناسبی نیستند.

راه اندازی وب سایت

حفاظت از داده‌ها

وقتی شما از اینستاگرام یا هر شبکه اجتماعی دیگر به عنوان بستر فروش استفاده می‌کنید، در گذر زمان با توجه به تغییر استراتژی‌های شرکت ممکن است کار شما دستخوش تغییراتی شود. یا در جریان کار به دلیل مسائل فیلترینگ ممکن است شما یا مشتریانتان به صفحه خود دسترسی نداشته باشید. در نتیجه داشتن وب سایت نه تنها، می‌تواند لاین موازی جدیدی باشد بلکه به صورت مستقل نیز مشتریان بیشتری را برایتان به ارمغان می‌آورد.

نکاتی که باید برای راه اندازی وب سایت در نظر بگیرید

اکنون که تا بدین جای مطلب متوجه چرایی داشتن یک وب سایت شده‌اید می‌بایست نکاتی را نیز قبل از راه‌اندازی وب سایت بدانید و با آنها آشنا شوید و همچنین اگر از تیم طراحی کمک می‌گیرید با آنها درباره موارد اشاره شده صحبت کنید:

  • اهداف شما از داشتن وب سایت باید مشخص باشد.
  • مطمئن باشید که وب سایت شما در نهایت، ناوبری سریعی دارد و رابط کاربری آن نیز کاربرپسند است.
  • بعد از پیاده سازی وب سایت می‌بایست وب سایت خود را با کلمات کلیدی مخصوص موتورهای جستجو بهینه کنید.
  • راه‌های ارتباطی مناسبی در وب سایت قرار دهید و شبکه‌های اجتماعی را نیز به وب سایت لینک کنید.
  • سوالات متداول را در وب سایت پاسخ دهید و اطلاعات تماس صحیحی در سایت درج کنید.
  • امکان ثبت نام کاربر را نیز در سایت قرار دهید. همچنین امکان دریافت خبرنامه را هم فراهم سازید.
  • برای آنالیز سایت خود از ابزارهای گوگل آنالیتیکس استفاده کنید.
  • همه صفحات را به طور مرتب بازبینی کرده و در صورت لزوم مورد آپدیت قرار دهید.
  • در نهایت دقت داشته باشید که در هر صفحه فراخوان‌هایی جهت ارتباط یا خرید و تعامل با کاربر داشته باشید.

مراحلی که برای داشتن یک وب سایت باید طی کنید

اگر شما با مراحلی که لازم است طی کنید تا یک وب سایت داشته باشید، ‌آشنا شوید مسلما فرایند آسان‌تری در انتظار شما خواهد بود. در این راستا مراحل زیر را مورد توجه قرار دهید و حتما با یک مشاور دیجیتال مارکتینگ متخصص مشورت کنید.

راه اندازی وب سایت

طراحی وب سایت

با توجه به نوع کسب و کار و همینطور میزان هزینه و زمانی که قرار است صرفت کنید، شما می‌توانید یو آی یا درواقع طراحی منحصر به فرد داشته باشید. از طرف دیگر انتخاب قالب‌های آماده نیز می‌تواند به شما در این زمینه کمک کند. با این رویکرد در زمان و هزینه‌ها نیز صرفه جویی خواهد شد. ما به شما نمی‌گوییم که کدام روش دقیقا برایتان بهتر است. قبل از هر چیزی باید آنالیز درستی از کسب و کارتان صورت بپذیرد. قیمت‌ها و زمان کار به شما اعلام شود و در نهایت تصمیم بگیرید.

انتخاب نام دامنه

در بهترین حالت بهتر است که نام دامنه شما با نام شرکت یکی باشد. اگر هم امکان‌پذیر نبود نامی را انتخاب کنید که منعکس کنند حوزه کاری شما است. نام دامنه می‌بایست جذاب و متمایز باشد.

یک سرویس میزبانی یا هاست انتخاب کنید

اول از همه شما نیاز دارید هاستی تهیه کنید. این کار را می‌توانید به تیمی که کار طراحی وب سایت را برایتان انجام می‌دهد بسپارید. درواقع هاست فضایی است که روی اینترنت داده‌های شما را ذخیره می‌کند. در خرید هاست می‌بایست به محدودیت‌های پهنای باند و همچنین امکانات بک آپ گیری روزانه و همینطور پربازدید بودن یا عدم آن توجه داشته باشید. در این راستا شرکت‌های زیادی وجود دارند که سرویس‌های مورد نظر را ارائه خواهند داد.

برای ثبت دامنه و همینطور خرید هاست می‌توانید از مشاورین ما کمک بگیرید و کارشناسان ما در اسرع وقت می‌توانند دامنه مورد نظر شما را ثبت کرده و همچنین در صورت نیاز هاست مناسب کسب و کارتان برا به شما پیشنهاد دهند و آن را به نام شما تهیه کنند.

راه اندازی وب سایت

پیاده سازی وب سایت

بعد از اینکه مرحله طراحی وب سایت به اتمام رسید وب سایت شما باید پیاده سازی شود. بدین منظور می‌توان از CMS هایی همچون ورد پرس استفاده کرد و اگر قالب آماده را در بالا انتخاب کرده باشید با آن پیاده سازی شود.

یا اگر قالب اختصاصی دارید قسمت رویه وب سایت برایتان برنامه نویسی شود و می‌توانید انتخاب کنید که پنل ادمین برنامه نویسی شده داشته باشید یا اینکه از CMS هایی همچون ورد پرس استفاده کنید. مدیر پروژه‌ای که وب سایتتان را به آن‌ها می‌سپارید باید شما را در جریان تک تک این موضوعات قرار دهد.

پشتیبانی بعد از راه اندازی وب سایت

باید در نظر داشته باشید بعد از راه‌اندازی وب سایت باید به فکر پشتیبانی و به روز رسانی آن نیز باشید. شرکت‌ها یا تیم‌هایی در این زمینه فعالیت می‌کنند که می‌توانید از خدمات آن‌ها استفاده کنید. البته یکی از خدمات تیم نردبون هم در همین راستا است که از بخش تماس با ما می‌توانید درخواست خود را در این زمینه با ما مطرح کنید.

تولید محتوا و SEO بعد از راه اندازی وب سایت

بعد از راه اندازی وب سایت برای اینکه بتوانید آن را به موتورهای جستجو بشناسانید و سایت شما در سرچ‌های کاربران ظاهر شود می‌بایست نسبت به بهینه سازی سایت خود برای موتورهای جستحو اقدام کنید. این موضوع با عنوان SEO که مخفف عبارت Search Engine Optimization است،‌شناخته می‌شود. در این راستا باید محتوای SEO محور هم داشته باشید که ساختار این محتواها و همه محتواهای سایت زیر نظر متخصص SEO تنظیم شود.

دلایل داشتن وب سایت چیست؟

وب سایت برای کسب و کارتان حضور آنلاین ایجاد می‌کند. شما می‌توانید اطلاعات کسب و کار خود را به اشتراک بگذارید،‌با مشتریان خود ارتباط داشته باشید و اینکه مشتریان جدیدی را به سایت خود جذب کنید و تکنیک‌های دیجیتال مارکتینگ را برای کسب و کارتان به کار بگیرید.

هدف اساسی یک وب سایت چیست؟

ایجاد حضور آنلاین، ارائه اطلاعات،‌ معرفی خدمات و محصولات،‌ارتباط با مشتریان و جذب بازدیدکنندگان مشتریان بالقوه و بالفعل بیشتر است.

سه استاندارد وب چیست؟

زبان نشانه گذاری فرامتنی (HTML) که مخفف عبارت Hyper Text Markup Language است.

CSS که مخفف Cascading Style Sheet می‌باشد. و جاوا اسکریپت که سه استاندارد وب هستن و ساختار و نمایش و رفتار صفحات وب را تعریف می‌کنند و موجب سازگاری وب سایت با مرورگرها خواهند شد.

URL مخفف چیست؟

URL مخفف عبارت Uniform Resource locator است که به آدرس صفخات وب اشاره دارد.

سه بخش مهم یک صفحه چه بخش هایی هستند؟

هدر سایت،‌ بدنه سایت و فوتر سایت

سخن پایانی

شاید تصور کنید راه اندازی وب سایت هزینه قابل توجهی را به کسب و کارتان اضافه کند اما باید این نکته را نیز در نظر بگیرید که نداشتن وب سایت می‌تواند هزینه‌های بیشتری را به کسب و کارتان وارد کند. طراحی حرفه‌ای وب سایت شما به افزایش درآمد و رشد کسب و کارتان کمک کرده و به شما امکان می‌دهد تا داستان برند خود را با مخاطبان هدف بیشتری در میان بگذارید. بنابراین به جای این تصورات راهکارهایی برای یادگیری و همچنین تعامل با تیم یا شرکتی که بتواند وب سایت را برایتان راه‌اندازی کند بی اندیشید.